Stockholms universitet söker universitetslektor/adjunkt i allmän rättslära/rättsinformatik

Juridiska institutionen söker en universitetslektor/adjunkt i allmän rättslära/rättsinformatik (tidsbegränsad anställning).

Sista ansökningsdag: 2021-06-01.

Juridiska institutionen är en av de största institutionerna vid Stockholms universitet med ca 200 anställda och ca 6 000 studenter. Drygt etthundra lärare är på heltid engagerade för att undervisa eller bedriva den forskning som utbildningen vilar på. Fakulteten har ett trettiotal professorer med olika rättsvetenskapliga inriktningar. Som medarbetare vid Juridicum blir du en del av en dynamisk miljö med forskning av högsta klass och med stark internationell prägel.

Källa och mer information om tjänsten: https://www.su.se/om-universitetet/jobba-p%C3%A5-su/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=14581&rmlang=SE

%d bloggers like this: